In uw buurt

Fluxys is een onmisbare schakel in de aardgasbevoorrading van de industrie, de elektriciteitscentrales en de gezinnen in België, maar ook in het vervoer van aardgas naar andere Europese bestemmingen.

Om de bevoorrading van morgen te kunnen verzekeren, zijn er nieuwe Fluxys-leidingen nodig. Fluxys overlegt daartoe met alle betrokken partijen (d.w.z. overheden, administraties, eigenaars en exploitanten van terreinen) om het tracé met de grootste zorg vast te leggen.

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.