Actief preventiebeleid

Informatie voor eigenaars en exploitanten

Vijfjaarlijkse mailing

Fluxys werkt met een rollend programma om telkens over een periode van maximaal 5 jaar een mailing te versturen naar circa 75.000 eigenaars en exploitanten van terreinen met een Fluxys-leiding in de nabijheid. Daarbij worden ze herinnerd aan de aanwezigheid van de leiding en de beperkingen die gelden voor activiteiten in de directe nabijheid ervan.


Back


Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.