Leveranciers

Transversale aankopen

Aankopen via C4Gas

Fluxys heeft samen met GrtGaz het bedrijf C4Gas opgericht. C4Gas is een gemeenschappelijk platform dat de doeltreffendheid van de bevoorradingsketen van de goederen en diensten voor de industrie van het aardgastransport wil verbeteren.

C4Gas standaardiseert de handelsvoorwaarden en de technische specificaties van het ‘gasmateriaal‘ om te onderhandelen over raamakkoorden. Na de standaardisering en de onderhandelingen door C4Gas sluiten Fluxys en GrtGaz raamcontracten af met de geselecteerde contractanten.

Zodra Fluxys voor een bepaald type gasmateriaal een raamcontract voor een bepaalde duur heeft ondertekend, wordt de contractant in kwestie voor dat type gasmateriaal het enige bevoorradingskanaal van Fluxys.

> Back

Hulp bij het gebruik van zoekoperatoren

Gebruik “aanhalingstekens” om een reeks woorden of een zin in een welbepaalde volgorde te zoeken.

Booleaanse operatoren

U kan een groep woorden of een zin terugvinden door gebruik te maken van AND, OR, NOT: Booleaanse operatoren worden gebruikt om termen in het zoekveld te combineren.

 

  • AND: Alle gezochte termen moeten in het zoekresultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel AND Peer geeft resultaten waarin zowel het woord appel als het woord peer voorkomen.

     

  • OR:  Minstens één van de gezochte termen moet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel OR Peer geeft resultaten waarin ofwel het woord Appel, ofwel het woord Peer, ofwel beide woorden voorkomen.

     

  • NOT: De term die wordt voorafgegaan door NOT mag niet in het resultaat staan. Het resultaat van de zoekactie Appel NOT Peer geeft resultaten waarin het woord appel voorkomt, maar niet het woord Peer.